Blog

Voor welke verwarming kies je in een appartementsblok?

We weten allemaal dat een huis tal van opties biedt wat verwarming betreft. Maar wat als je grotere plannen hebt, zoals bijvoorbeeld het neerplanten van een heus appartementsblok? Bij NC-Therm brachten we reeds tal van grote projecten tot een goed einde, en daarom onthullen we je vandaag onze favo verwarming voor appartementsgebouwen.

Moet ik mijn verwarming ’s nachts laten aanstaan? De raad van onze verwarmingsexperts

’s Nachts de verwarming laten draaien is een vaag punt op de agenda: we doen er in feite allemaal ons eigen ding mee. Maar weet er iemand wat werkelijk het beste is, voor zowel onze eigen gezondheid als die van onze bankrekening? Het team van NC-Therm stak de koppen bij mekaar om jou van onze goede raad te voorzien.

Zaakvoerder Niels aan het woord: “Hoe mijn leerervaring aan het Scheppersinstituut de basis werd voor NC-therm”

NC-Therm groeide doorheen de jaren uit tot dé verwarmingsspecialist van het Waasland. Vandaag neemt Niels, de zaakvoerder in kwestie, je mee in de ontstaansgeschiedenis van zijn bedrijf. Een verhaal met een bijzondere afloop, en een korte ode aan de school die hem bijna alles heeft bijgebracht dat hij weet over verwarming.

Haal het maximum uit je verwarming, voor een minimum aan kosten

Een knus huis: da’s toch de droom van iedereen? Het binnen behaaglijk warm hebben, terwijl buiten de temperatuur gestaag onder nul zakt. Nog beter, is wanneer je dit kunt bereiken zonder torenhoge rekeningen te betalen. Wij geven je onze adviezen om àlles uit de kast van je verwarming te halen, voor een maximum aan warmte en een minimum aan stookkosten.

Ik (ver)bouw: in welke kamer kies ik voor welke verwarming?

Ben je de woning van je dromen aan het bouwen of zit je midden in een totaalrenovatie, dan is het soms moeilijk beslissen welke soort verwarming in welke leefruimte hoort. Het advies van een ervaren expert is op zo’n momenten welgekomen, en laat dat exact zijn wat we je vandaag bij NC-therm meegeven.

Houd het werm met NC-Therm: 7 tips om je voeten warm te houden deze winter

Het is putje winter, en ook bij verwarmingsspecialist NC-Therm laat deze periode zich genadeloos voelen: de dagen worden korter, de nachten langer en – we hate to even say it - de voeten alsmaar kouder. Omdat we als geen ander weten hoe dit laatste een echte kwelling kan zijn, geven wij je graag enkele gouden tips om je voetjes warm en knus te houden deze winter.

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo