Blog

Terug naar overzicht

Bespaar op je huishouden met één simpele stap

pexels-kaboompics-com-6256.jpg

We staan doorgaans niet stil bij de schadelijke impact van hard water, en al helemaal niet bij de extra kosten die daarmee gepaard gaan. Toch kunnen deze aanzienlijk zijn, en misschien zelfs doorslaggevend voor je financiële situatie. Met deze tip van NC-Therm behoort dat tot het verleden!

Hard water, dat kunnen we in onze woning missen als kiespijn. Denk bijv. aan je mooie glazen en bestek die in de vaatwasser hun glans inwisselen voor een doffe waas; aan kraanwerk en douchewanden die lijden onder kalkaanslag; en aan kledingstukken, handdoeken en lakens die plots niet meer zo donzig zijn als weleer, maar sneller slijtage vertonen.

Bovendien blijven de gevolgen niet beperkt tot een kleinere schaal: wist je immers dat ook je leidingsstelsel en huishoudelijke apparatuur langzaamaan bezwijken onder de negatieve invloed van waterhardheid? Je wasmachine, koffiezetmachine, waterkoker, … Allemaal zullen ze zonder waterontharding sneller aan reparatie of zelfs vervanging toe zijn.

Daar hebben wij een simpele maar doeltreffende oplossing voor: Het ervaren team van NC-Therm monteert een onthardingsinstallatie op de waterleiding van je woning, zodat jij in no time zijdezacht, ontkalkt water geniet. Daarvoor gebruiken we exclusief producten van de beste kwaliteit, namelijk de Perla Silk 15 van het alombekende BWT.

Zo ben jij volop verzekerd van een duurzame, waardevolle investering. De grootste troef van onze ontkalkinstallatie? Zowel de tijd als de middelen die je gemiddeld aan onderhoud en verzorging besteedt, kun je dankzij onze waterbehandeling quasi halveren. Een zaligheid voor je gemoedsrust, je dagelijkse routine en - niet onbelangrijk – je portefeuille dus.

Benieuwd welk verschil waterbehandeling kan maken voor jouw persoonlijk woon- en leefcomfort? Neem dan gerust contact op met onze specialisten voor een vrijblijvend samenzitten. Wij bieden je een oplossing op maat van jouw behoeften en een hartverwarmende service. Want ’t is altijd werm bij NC-Therm!

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo