Blog

Terug naar overzicht

CV Ketel kopen is het veiligst bij verwarmingsspecialist NC-Therm

CV ketel kopen doet u bij NC-Therm: uw professionele partner te regio Waasland

Een CV ketel kopen is een belangrijke onderneming naar de toekomst toe, die ingrijpende gevolgen kan hebben voor de graad van comfort waarmee u uw woning uitrust. Niemand bevindt zich immers graag in een woonst waarvan de verwarming onderhevig is aan onvoorspelbare gebreken of het zo nu en dan laat afweten, en daarom is de aankoop van een degelijke CV ketel van cruciale impact.

Voor de aankoop van een CV ketel doet u dan ook best beroep op een firma die gespecialiseerd is in een vlekkeloze installatie van verwarmingssystemen, maar ook aanspreekbaar blijft voor het onderhoud, de keuring en de herstelling ervan in het geval er zich moeilijkheden zouden voordoen, zodat u nooit een dag in de kou zult staan. En laat dat nu net de leuze zijn waar NC-Therm bij zweert, dé verwarmingsspecialist bij uitstek in de regio’s Kruibeke, Sint-Niklaas, Beveren, Zwijndrecht, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Temse, Stekene en Moerbeke.

DSC09245.jpgDSC09388.jpg

CV ketel kopen die in een mum van tijd perfect geïnstalleerd wordt? NC-Therm tot uw dienst!

NC-Therm is het ultieme voorbeeld van een bedrijf dat onvoorwaardelijk en op eender welk moment tijdens de aankoop en installatie van uw CV ketel vriendelijkheid en professionaliteit blijft tonen, wat wordt bevestigd door onze jarenlange, vruchtbare samenwerking met vaste leveranciers.

Het is tevens deze solide relatie, gebaseerd op een wederzijds vertrouwen dat we ook met iedere klant trachten aan te gaan, die ons de gelegenheid biedt op bliksemsnelle wijze en aan uiterst voordelige tarieven te werken, zonder ook maar een flintertje aan kwaliteit (van merken Bosch en Vaillant bijvoorbeeld) in te boeten. 

Wij durven zelfs zo ver te gaan als te beloven dat wij verwarmingsinstallaties in slechts één dag volledig kunnen afronden, van de afbraak van uw oude verwarming, die we weer met ons meenemen, tot de installatie van uw nieuw aangekochte CV ketel - met inbegrip van een verfijnde en perfectionistische afwerking en een minimum aan overlast.

CV ketel kopen die aan uw persoonlijke noden tegemoetkomt begint bij een goede begeleiding

Wanneer u eraan denkt een CV ketel te kopen is het aangeraden u goed te informeren over wat voor u nu juist de meest energiezuinige, profijtelijke verwarmingsoptie is. Bij NC-Therm spelen we daarom altijd kort op de bal: om onze klanten het meest volmaakte advies te kunnen schenken betreffende hun ideale verwarming, zorgen we ervoor dat we te allen tijde op de hoogte blijven van de laatste nieuwe technieken.

In een eerste stap richting een verwarmingsinstallatie die aan al uw individuele behoeften beantwoordt, brengen we u een persoonlijk thuisbezoek, waarin we alles nauwkeurig inschatten en opmeten en een nauwkeurige warmteverliesberekening opstellen die de basis zal vormen voor een gedetailleerde offerte.

Tijdens het opmaken van dit voorstel houden we vanzelfsprekend nauwlettend rekening met het door u vooropgestelde budget voor de aanschaf van een CV ketel, en proberen we u in al uw wensen tegemoet te komen met een aanbod aan verwarmingsinstallaties dat barst van de combinatiemogelijkheden, maar toch uw financiële grenzen blijft respecteren.

DSC09277.jpgDSC09363-bewerkt.jpg

CV ketel kopen is niet de enige verwarmingsmogelijkheid om van uw huis een warm nest te maken

Maar niet alleen voor de aankoop van een CV ketel kunt u beroep doen op NC-Therm. Wij zijn immers dé verwarmingsspecialist bij uitstek in het Waasland, en die goede reputatie hebben we zonder twijfel aan onze perfecte service, maar mede aan ons uitgebreide aanbod te danken, waarin elke klant moeiteloos zijn gading vindt. Dit houdt in dat u niet alleen een CV ketel bij ons kunt kopen, maar ook kunt opteren voor andere verwarmingsinstallaties om van uw woning een warm nest te maken.

NC-Therm is als erkend verwarmingsspecialist namelijk in het bezit van het belangrijke CERGA-attest, wat u als klant de garantie biedt dat wij uw gasleiding aanleggen met respect voor de wettelijke normen. Dit attest is niet alleen een vereiste wanneer u een CV ketel koopt en deze door ons wilt laten onderhouden, maar ook wanneer u beroep doet op onze diensten om bijvoorbeeld een CLV-systeem te plaatsen, een verwarmingsinstallatie die een efficiënte combinatie van luchttoevoer en rookafvoer vormt en geen schadelijke stoffen vrijlaat.

CV ketel kopen en toch energiezuinig blijven in uw verwarming? Wij bieden u de mogelijkheid!

Zo kunnen we de klassieke CV ketel die u bij ons koopt koppelen aan heerlijk comfortabele vloerverwarming, maar bijvoorbeeld ook aan alternatieve, energiezuinigere verwarmingssystemen die een ware zegen voor het milieu betekenen. Zo voorzien wij onder andere in warmtepompen, die energie putten uit de omgeving en zo ook uw sanitair water kunnen opwarmen, maar ook in de innovatievere snufjes, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid uw thermostaat te bedienen door middel van een app

Wilt u graag een CV ketel kopen bij een firma waarop u gedurende uw hele leven kan blijven vertrouwen voor zowel de plaatsing als het onderhoud en de herstelling van uw verwarming? Neem nu vrijblijvend contact op met NC-Therm voor een offerte, en wij laten u nooit in de  koude staan! 

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo