Blog

Terug naar overzicht

CV ketel onderhoud, herstelling en plaatsing: NC-therm is uw man!

CV ketel onderhoud door NC-Therm verhoogt de levensduur en -kwaliteit van uw verwarming

CV ketel onderhoud is één van die zaken die u in de drukte van het dagelijkse leven misschien niet meteen als prioritair voorkomt, maar waar u toch best niet te lang mee wacht: verwarmt u op gas, dan worden uw gasleidingen idealiter aan een tweejaarlijkse controle onderworpen. Deze maatregelen zijn niet alleen wettelijk verplicht, wanneer u ze consistent naleeft zorgen ze er ook voor dat uw CV ketel dubbel zo lang mee zal gaan.

Duikt er evenwel toch een probleem op met uw CV ketel of begeeft deze het ondanks uw (en ons) goede nazicht volledig, dan staat NC-Therm altijd klaar om niet alleen in het onderhoud van uw CV ketel te voorzien, maar deze ook te herstellen en meteen te keuren, of zelfs binnen afzienbare tijd te vervangen door een alternatieve - en misschien zelfs energiezuinigere - verwarmingsoplossing. Met onze professionele service achter de hand zult u nooit een dag in de koude moeten doorbrengen!

DSC09415-bewerkt.jpg

CV ketel onderhoud wordt bij NC-Therm uitgevoerd met respect voor de wettelijke normen

Verwarmingsspecialist NC-Therm is voornamelijk actief in de regio’s Kruibeke, Sint-Niklaas, Beveren, Zwijndrecht, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Temse, Stekene en Moerbeke, en verzorgt met een brede glimlach alle werken die betrekking hebben tot uw verwarmingsinstallatie. CV ketel onderhoud is immers wel een essentieel ankerpunt in ons dienstenaanbod, maar maakt daarom niet de enige troef uit waarmee we onze services verrijken: specialist Niels Coppen staat als all-round loodgieter onder andere bekend voor ook een excellente plaatsing, herstelling en keuring van uw CV ketel en andere verwarmingsinstallaties. 

Dit betreft niet alleen CV ketels, maar ook andere verwarmingsinstallaties, zoals bijvoorbeeld CLV-systemen, die uit een efficiënte combinatie van luchttoevoer- en rookafvoersystemen bestaan en bekend staan om hun ruimtebesparende infrastructuur, of vloerverwarming. Net zoals CV ketel onderhoud, vereist de plaatsing van dergelijke CLV-systemen echter de juiste attesten, die NC-Therm zonder problemen voorlegt: als erkend specialist voor CV ketel onderhoud en dergelijke zijn wij in het bezit van het CERGA-attest, wat wilt zeggen dat wij uw gasleiding leggen volgens de wettelijke normen, waarna we deze onder druk testen en u onmiddellijk een keuringsattest ontvangt. Zo hoeft u geen beroep te doen op een externe keuringsfirma

DSC09195.jpg

CV ketel onderhoud is slechts één van onze talloze (energiezuinige) verwarmingsoplossingen

De plaatsing, herstelling en het onderhoud van CV ketels en andere verwarmingsinstallaties pakt NC-Therm aan met niet alleen de nodige attesten en jarenlange ervaring in pacht, maar ook met een nauwlettend oog voor energiezuinige alternatieven: dit betekent dat ook milieuvriendelijke opties, zoals warmtepompen, die hun energie uit de omgeving halen en zo ook sanitair water verwarmen, dus tot de mogelijkheden behoren. NC-Therm stapt met andere woorden altijd volledig mee in uw persoonlijke verhaal en denkt op proactieve wijze mee met uw plannen, om u zo naar beste behoren te kunnen adviseren bij het onderhoud van uw CV ketel en talloze andere verwarmingsmogelijkheden.

Onze jarenlange samenwerking met dezelfde vaste leveranciers voor CV ketel onderhoud en dergelijke getuigt bovendien niet alleen wederom van onze onovertroffen (klant)vriendelijkheid, maar brengt ook onmiskenbare voordelen met zich mee: wij brengen onze werken met een ongeëvenaarde snelheid ter uitvoering, en kunnen in de meeste gevallen zelfs een verwarmingsinstallatie verzorgen in de minieme tijdspanne van één dag! Om nog maar te zwijgen van de scherpe prijzen die we aanbieden zonder daarom aan kwaliteit in te boeten: Bij NC-Therm werken we niet alleen met topmaterialen, we maken er ook een erezaak van steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technieken, die we dan ook niet bang zijn om toe te passen bij het onderhoud van uw CV ketel en dergelijke.

DSC09282.jpg

Een goed functionerende CV ketel vraagt onderhoud, een genotvolle badkamer evenzeer

De verwarming in uw badkamer is aan vervanging toe, uw CV ketel heeft een grondig onderhoud nodig, maar misschien bent u van mening dat uw hele badkamer wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Dan hebben we goed nieuws voor u, want buiten verwarmingsinstallaties van superieure kwaliteit en afwerking, voorziet NC-Therm nu ook in badkamerrenovaties van hetzelfde élan. Zo wordt de temperatuur in uw badkamer - en de rest van uw woning - niet alleen behaaglijk warm, maar wordt uw badkamer zelf er ook eentje om voor te smelten! 

Bij NC-Therm is het mogelijk om uw verwarmingsinstallatie volledig naar eigen wens in te richten, naargelang uw persoonlijke leefomstandigheden, woonst en budgettaire grenzen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak of het opmaken van een offerte, en wij helpen u met een warm hart verder!

DSC09454.jpg

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo