Blog

Terug naar overzicht

Hoe ziet het onderhoud van mijn gasketel eruit?

he-gong-2VCtLsPEaWI-unsplash.jpg

De gasketel op tijd en stond laten controleren is niet bepaald het meest aantrekkelijke taakje op onze to-dolijst, en schiet er (begrijpelijk) dan ook vaak bij in. Toch is het wettelijk verplicht én voordelig om je ketel regelmatig aan een grondig onderhoud te onderwerpen. Met verwarmingsexpert NC-Therm aan je zijde is het zo gepiept!

Geef jij ons een belletje of stuur je ons een mailtje voor het nakijken van je gasketel, dan schieten onze specialisten meteen in actie. Samen spreken we een datum af die voor zowel jou als ons past, waarop onze techniekers zich tot bij jou thuis begeven.

Vervolgens gaan we aan de slag: we kijken de dichtingen van je gasketel na, de ontsteking en de warmtewisselaars. Deze warmtewisselaars, die instaan voor temperatuurregeling en rendabel warmtegebruik, worden bovendien tot in de puntjes gekuist.

Dit alles kost ons team (en jou dus) slechts een kleine 45 minuten! Een andere troef van een nazicht door NC-Therm, is dat wij gebruik maken van onze eigen online app. Daarop maken we digitaal het benodigde attestje aan, dat jij na betaling op mail ontvangt.

Zo ben je altijd en overal in orde, ook voor de verzekering, wanneer er zich brand voordoet of wanneer je problemen met je ketel ervaart. Ten slotte garandeert het geregeld onderhoud van je gasketel een langere levensduur. Helemaal de moeite waard dus!

Heb jij zo’n donkerbruin vermoeden dat jouw gasketel wel eens een keuring kan gebruiken en wil je er zeker van zijn dat alles nog veilig en wel functioneert? Heb je vragen over onze verwarmingsdiensten of zou je graag een vrijblijvende afspraak boeken?

Dan verwijzen we je eerst en vooral graag door naar onze onderhoudspagina voor meer. Neem vervolgens gerust contact met ons op: wij zitten graag vrijblijvend met je samen. Want ’t is altijd werm bij NC-Therm, en met een correct werkende gasketel is het dat bij jou ook!

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo