Blog

Terug naar overzicht

NC-Therm verzorgt het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie

Hoe vaak moet uw installatie een onderhoud krijgen? 

Indien u uw woning verwarmt op gas is het aangewezen uw verwarmingsinstallatie om de twee jaar te laten nakijken, iets wat NC-Therm met alle plezier en vakkundigheid voor u doet, en in het bezit van de nodige attesten (TV, SV, G1, G2, G3 etc) om keuringen en onderhoudsbeurten uit te voeren. Als NC-Therm ergens voor staat, dan is het namelijk professionaliteit: de diepgaande kennis van zaken waarmee we uw verwarmingsinstallatie plaatsen en vervolgens tot in de puntjes onderhouden toont zich telkenmale essentieel, omdat veiligheid en kwaliteit voorop staan en opdat u zo lang mogelijk onbezorgd kunt genieten van uw verwarmingsinstallatie.

Wat betekent een onderhoud van NC-Therm voor uw verwarmingsinstallatie? 

NC-Therm controleert uw verwarmingsinstallatie en voert een grondig onderhoud uit: 

- De primaire warmtewisselaar en de brander worden gereinigd 

- Het (interne) expansievat wordt gecontroleerd

- De verbranding wordt gecontroleerd

- De schoorsteen wordt nagekeken 

- De druk op de installatie wordt gemeten en gecontroleerd

DSC09130.jpg

DSC09449-bewerkt.jpg

Kiest u voor NC-Therm, dan kiest u voor de specialist

Het NC-team dat u verder helpt met de plaatsing en het onderhoud van uw verwarming is bijzonder ervaren, en gaat te werk met een brede allround kennis die zich toespitst op verwarming. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste innovatieve technieken en kunnen, dankzij onze jarenlange samenwerking met vaste leveranciers, de snelheid én prijs van onze werkzaamheden dan ook danig drukken in het voordeel van de klant. Kies u voor NC-Therm, dan is de plaatsing en het onderhoud van uw verwarming gegarandeerd uitgevoerd met een hoogwaardige afwerking, en door een partner waarop u levenslang vertrouwen kunt

DSC09337.jpg

Alle voordelen van een onderhoud door NC-Therm 

Het cruciale belang van een grondig en professioneel onderhoud valt niet te betwisten: niet alleen vermijdt u er het risico op een CO-vergiftiging mee, die tot zeer ernstige gevolgen kan leiden voor uzelf en uw gezin, ook wordt de kans op een schouwbrand aanzienlijk verlaagd. Daar waar de vermindering van uw verwarmingskosten uw portefeuille bovendien meer dan blij zal maken, zal ook uw ecologische voetafdruk danig verkleinen door de brandstof waarop u bespaart, en waar u voortaan duurzaam mee omspringt. Laat u uw verwarmingsketel conform controleren door NC-Therm, dan vermijdt u bovendien ook onverwachte herstellingskosten wanneer uw installatie het plotsklaps zou begeven door een gebrek aan controle of onderhoud. 

Contact en advies 

Heeft uw verwarmingsinstallatie een onderhoud nodig? Neem zeker eens contact met ons op, dan kunnen wij u met plezier verder helpen. U kunt mailen naar info@nc-therm.be of bellen naar +32 (0)32 46 20 08 voor een afspraak. Daarnaast bieden wij u ook graag vakkundig en vrijblijvend advies aan over verwarming en alles wat daar mee te maken heeft!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo