Blog

Terug naar overzicht

Net iets té werm met NC-Therm? Ga voor onze airco!

pexels-photo-3764496.jpeg

Bij NC-Therm staan we bekend als dé verwarmingsspecialist van Sint-Niklaas en omstreken. Vloerverwarming, warmtepompen, clv, … we doen het allemaal. Maar wat als het je ’s zomers net iets te heet onder de voeten wordt? Ook dan kun jij op je vertrouwde partner rekenen, want NC-Therm specialiseert zich tevens in airconditioning.

Lekker warm en knus in huis: wij zijn er (dit komt misschien als een verrassing) helemaal voor. Onze specialisten zorgen dat je tijdens de koude maanden een behaaglijke temperatuur in je werk- of leefruimte geniet, met alternatieve verwarmingstechnieken die energiezuinig en goed voor het milieu zijn. Maar als de zomer aanbreekt? Dan is het afkoelen geblazen, en ook dat regelen wij voor jou!

Bij NC-Therm staan wij niet alleen in de winter of herfst, maar het hele jaar door voor je klaar. ’s Nachts niet kunnen slapen omdat je baadt in het zweet? Je amper kunnen focussen op je werk omdat het zo benauwend is in je bureau? Dat is met onze airconditioning verleden tijd. Met een efficiënte installatie aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zorgen wij dat jij het snel weer lekker fris hebt.

Daarvoor maken we exclusief gebruik van de welbekende Bosch airconditioning: een merk dat bekend staat om zijn lange levensduur en keer op keer bewijst dat het producten van topkwaliteit aanlevert. De airco van Bosch die wij bij NC-Therm plaatsen heeft diverse functies die je op jouw persoonlijke voorkeur kunt afstemmen, een mooi design en tot slot een eenvoudige bediening.

Kies je voor onze airconditioning, dan geniet je bovendien een uitstekend energielabel en een installatie die ook nog eens kostenbesparend werkt. Zo creëer je niet alleen waardevermeerdering in je woning, maar optimaliseer je ook het binnenklimaat. Voor een gezonde levensstijl en ultiem wooncomfort, elke dag opnieuw!

Geen zin om te zitten puffen wanneer het binnenshuis om te smelten is? Wij redden je uit de nood met onze professionele installatie van airconditioning: neem nu contact op met onze experts, we zitten graag met je samen voor een vrijblijvende afspraak wanneer het jou past. Want vandaag zeggen we uitzonderlijk: ’t is niet altijd werm bij NC-Therm, en soms is dat ook eens goed. 😉

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo