Blog

Terug naar overzicht

Ook voor grote projecten verzorgen wij verwarming!

pexels-pixabay-269077.jpg

Wanneer je je woning van kwalitatieve verwarming wilt voorzien die een leven lang meegaat, is NC-Therm zonder twijfel the place to be. Maar wat als je plannen grotere proporties aannemen, en je verwarming voor een complexer project nodig hebt? Ook dan zijn wij de warmste specialist op de markt, letterlijk en figuurlijk!

Stel: je hebt een fors project voor de boeg, zoals de constructie van een appartementsblok of een nieuw kantoorgebouw, en je hebt daarvoor behoefte aan degelijke, energiezuinige verwarming. Je bent architect of projectontwikkelaar, en op zoek naar een ervaren partner op wie je kunt vertrouwen. Dan zal je blij zijn te horen dat wij maar al te graag met jou in zee gaan!

Bij NC-Therm zijn we namelijk even ervaren in grote als in kleinere verwarmingsinstallaties. Wij brachten reeds tal van stevige opdrachten tot een goed einde, met heel wat tevreden klanten van dien. Bovendien zijn we niet bang van een uitdaging: des te groter jouw ambities, des te meer enthousiasme wij hebben om met precisie en vakmanschap aan de slag te gaan!

We zitten persoonlijk met je samen om je ideeën te overlopen, en komen daaraan tegemoet met een duurzame oplossing op maat. Deze gieten we snel en efficiënt in een duidelijke offerte, waarna we op het afgesproken tijdstip de handen uit de mouwen steken. Daarbij fungeren we haast als 2e werfleider: ter plaatse voeren wij immers regelmatig strenge kwaliteitscontroles uit.

Of je nu professioneel of particulier bent, en of je nu een beperkt of net omvangrijk project voor ons in petto hebt: onze warme deskundigen staan altijd voor je klaar. Met een open communicatie, een professionele service en een hoogwaardig eindresultaat. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: je bent altijd welkom, want ’t is ook altijd werm bij NC-Therm!

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo