Blog

Terug naar overzicht

Uw badkamer vernieuwen wordt een inspirerend project met NC-Therm

Badkamer vernieuwen met oog voor nauwkeurige afwerking in regio Waasland

Badkamer vernieuwen in regio Kruibeke, Sint-Niklaas, Beveren, Zwijndrecht, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Temse, Stekene of Moerbeke? NC-Therm is specialist terzake, en verzorgt met een brede glimlach de meest schitterende badkamerrenovaties. Dankzij een vruchtbare samenwerking met vaste leveranciers die al ettelijke jaren het levenslicht ziet, is NC-Therm in staat u niet alleen topmaterialen aan scherpe prijzen aan te bieden voor de vernieuwing van uw badkamer, maar ook enorm snel te handelen. Deze gezwinde uitvoering van het vernieuwen van uw badkamer, die indien gewenst in de tijdspanne van één dag aangevangen én afgerond kan worden, wilt echter niet zeggen dat we inbinden op kwaliteit, noch dat we dat op een perfecte afwerking doen. 

Badkamer vernieuwen met kwalitatieve materialen in een minimum van tijd

NC-Therm verbindt zich er namelijk toe alleen uitsluitend aan de slag te gaan met uitstekende producten, zoals van de merken Bosch en Vaillant bijvoorbeeld, en gaat steeds tot het uiterste om u van een badkamerrenovatie te voorzien waarmee u voor de volle 100 procent tevreden bent. Bovendien zijn we niet alleen uw betrouwbare partner wat betreft een strakke uitvoering van uw badkamerrenovatie: als firma blijft NC-Therm ook steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken, zodat wij in staat zijn mee te denken met uw persoonlijke plannen voor het vernieuwen van uw badkamer en u met professionele vakkennis kunnen informeren over wat voor u de meest geschikte, hedendaagse opties zijn. 

DSC09314.jpg

Badkamer vernieuwen met een minimum aan overlast: wij maken de droom waar

Uw badkamer vernieuwen begint als zodanig bij een persoonlijk thuisbezoek door onze experts, waarbij we alles nauwkeurig opmeten en inschatten hoe we uw wensen voor de renovatie van uw badkamer kunnen verenigen met uw persoonlijke budget en de ter beschikking gestelde ruimte. Aan de hand van dit bezoek maken wij een op maat gemaakt ontwerp, dat al uw voorkeuren wat betreft tegels, kraanwerk, badkamermeubels, decoratieve accessoires en dergelijke in kaart brengt. Prefereert u bijvoorbeeld een dubbele wastafel, of is één enkele lavabo ruim voldoende? En voorziet de vernieuwing van uw badkamer in een ruime inloopdouche, of is de badkamer van uw dromen ontegensprekelijk uitgerust met een comfortabel ligbad? (En wie zijn wij om te zeggen dat u tussen beide zou moeten kiezen?)

Badkamer vernieuwen? Kom nu langs bij onze prachtige showroom voor inspiratie!

Op basis van uw aanwijzingen stellen wij een gedetailleerde offerte op maat en realistische 3D-tekeningen voor u op, zodat u over geen enkel punt van de renovatie in het ongewisse wordt gelaten en zich voor het vernieuwen van uw badkamer een levendige voorstelling van het eindresultaat kan vormen, die des te meer tot de verbeelding spreekt. Wanneer we vervolgens samen met u tot een consensus zijn gekomen over hoe de vernieuwing van uw badkamer er precies uit moet komen te zien, prikken we een datum vast et voilà: de eerste stap richting de gloednieuwe badkamer van uw dromen is gezet! Vooreerst beginnen we met de afbraakwerken van uw oude badkamer, waarbij we alles netjes afplakken en indien nodig zelfs de trap bekleden, zodat u een minimum aan overlast en stof zult ondervinden.

Badkamer vernieuwen met inbegrip van een up-to-date verwarmingsinstallatie

Bovendien zal het ontwerp voor het vernieuwen van uw badkamer hoogstwaarschijnlijk ook vragen om een nieuwe, up-to-date verwarmingsinstallatie, en laat dat nu net de andere specialisatie van NC-Therm zijn! NC-Therm verzorgt namelijk niet alleen de installatie van uw verwarming, maar voorziet ook in een professionele keuring, onderhoud en herstel ervan, een takenpakket dat vele diverse vormen kan aannemen. Zo beschikken wij over de nodige attesten om uw CV-ketel tweejaarlijks, wanneer u op gas verwarmt, aan een onderhoud te onderwerpen, maar ook om CLV-verwarmingssystemen te plaatsen, die luchttoevoer en rookafvoer combineren. Daarnaast verzorgen wij ook energiezuinige elementen, zoals bijvoorbeeld warmtepompen, en moedigen we zelfplaatsers van vloerverwarming aan door niet alleen professioneel advies, maar ook onze materialen ter beschikking te stellen! 

Uw badkamer vernieuwen begint vanaf dat u onze inspirerende showroom binnenstapt

In een volgende stap werken we alle elementen van uw nieuwe badkamer, van het leggen van de tegels en de verwarmingsinstallatie tot het plaatsen van decoratieve accessoires, met een onovertroffen punctualiteit af, zodat het vernieuwen van uw badkamer niet minder dan een droom wordt.

Verlangt u ernaar uw badkamer te vernieuwen, maar ontbreekt het u nog aan inspiratie? Contacteer NC-Therm om de vernieuwing van uw badkamer in te vullen. We zijn bereikbaar op: +32 (0)32 46 20 08 en info@nc-therm.be.

DSC09396-bewerkt.jpg

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo