Blog

Terug naar overzicht

Uw verwarmingsspecialist in Oost-Vlaanderen

Specialist in verwarming in Oost-Vlaanderen

Waarom wij de verwarmingsspecialist bij uitstek zijn in regio Oost-Vlaanderen? Om te beginnen omwille van onze veelzijdigheid: wij plaatsen verwarmingsinstallaties in nieuwbouwwoningen, maar helpen u ook graag verder bij renovatiewerken, of wanneer u nood heeft aan een nieuwe installatie zonder daarom verbouwingen uit te willen voeren. De eerste stap die we dan ook ondernemen om u van een efficiënte en zuinige verwarmingsinstallatie te voorzien, is het nauwkeurig berekenen van uw warmteverlies. Hiervoor komen onze ervaringsdeskundigen ter plaatse een kijkje nemen, waarbij we zorgvuldig naar uw wensen luisteren, uw noden in een oogopslag inschatten, en u een gedetailleerde offerte voorstellen. 


Wij verlenen vrijblijvend professioneel advies, en denken in alle fasen van het traject intens met u meeNa goedkeuring van de offerte wordt de bestelling geplaatst en plannen we de plaatsing in op een datum die voor beide partijen past. Deze plaatsing van uw verwarmingsinstallatie kunnen we bovendien binnen het minieme tijdsbestek van slechts één dag uitvoeren! Daarbij komt dat we ook nog eens de afbraakwerken van uw oude ketel voor onze rekening nemen: van een unieke totaalservice gesproken!

DSC09182.jpg

Eindeloze verwarmingsmogelijkheden 

De titel 'verwarmingsspecialist van Oost-Vlaanderen' verdien je door niet louter een goede service, maar ook een breed én kwalitatief assortiment aan te bieden.

Bij NC-Therm in Oost-Vlaanderen kunt u dan ook uw keuze maken uit verschillende aangename verwarmingsmogelijkheden, die allen een even rendabele en duurzame investering vormen. Kiest u voor een verwarming op gas? Stelt u alles manueel in of gaat de bediening via een app? Wilt u vloerverwarming of toch liever een schouw, radiatoren of een warmtepomp? De mogelijkheden die NC-Therm u biedt voor uw verwarming zijn eindeloos, en er kan altijd meer dan u denkt. We leggen u graag de opties voor in een persoonlijk samenzitten, en bekijken wat het beste past bij uw wensen en uw woning.

Als u voor NC-Therm kiest, dan kiest u voor de specialist

Een goede service en een breed aanbod is al heel wat, maar om met recht verwarmingsspecialist van Oost-Vlaanderen genoemd te worden, is er dat speciale ingrediënt nodig dat ons onderscheidt van de massa: kwaliteit en vakmanschapUw verwarmingsinstallatie moet namelijk op en top veilig zijn, en bovenal lang meegaan. Bij NC-Therm doen we dan ook ons uiterste best om elk verwarmingsproject stuk voor stuk tot in de perfectie te realiseren, met een ervaren team aan verwarmingsspecialisten dat ongeëvenaard is in vakkundigheid. 


Uit deze verregaande kennis van zaken vloeit voort dat wij dan ook steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe technieken, en door een jarenlange samenwerking met vaste leveranciers de prijs van het onderhoud kunnen drukken. Kies u voor NC-Therm, dan is uw onderhoud gegarandeerd uitgevoerd door de specialist. Wij behaalden immers ook het CERGA-attest, wat er garant voor staat dat wij onze verwarmingsinstallaties en -onderhoud uitvoeren volgens de wettelijke normen. Zelfs de leidingen en dergelijken testen we zelf, waarna u meteen van ons een keuringsattest ontvangt. Zo zult u, wanneer u in zee gaat met NC-Therm, nooit beroep hoeven te doen op externe instanties.

DSC09298.jpg

Vragen of advies? 

Heeft u brandende vragen of nood aan warm advies over het soort verwarming dat u behoeft? Weet u niet welke ketel u moet kiezen, of twijfelt u nog tussen alle mogelijkheden? Wij geven u professioneel advies en geven antwoord op al uw vragen. Kortom: we laten u niet in de kou staan. U kunt mailen naar info@nc-therm.be of bellen naar +32 (0)32 46 20 08 voor een afspraak.

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo