Blog

Terug naar overzicht

Verwarming met een energiezuinige werking? NC-Therm adviseert u!

DSC09177.jpg

Verwarming in alle vormen en maten: warmtepompen, CLV-systemen, …

Verwarming komt in verschillende vormen en maten, waarvan hoogstwaarschijnlijk niet alle opties even geschikt zijn voor uw persoonlijke levensstijl of woonst - en evenmin voor uw persoonlijke budget. Bij NC-Therm dompelen we ons volledig onder in uw verhaal en denken we proactief mee met uw plannen, zodat we de door u aangegeven wensen op efficiënte wijze kunnen koppelen aan een verwarmingsinstallatie die daar ten volle aan tegemoet komt. Of het een nieuwbouwwoning of een renovatieproject betreft, wij verzorgen uw verwarming ongeacht met een onberispelijke service en een brede glimlach!

Verwarming met een energiezuinig oogmerk behoort tot onze specialiteit!

In dit vormgeven van de voor u perfecte verwarmingsinstallatie, aarzelen we bij NC-Therm nooit om niet alleen de klassieke centrale verwarming te suggereren, die werkt gas, maar staan we ook meer dan open voor de gelegenheid alternatieve, energiezuinige verwarmingsmogelijkheden aan te raden. Zo werken wij bijvoorbeeld erg graag met warmtepompen, die hun energie uit de omgevingselementen putten en daardoor ook uw sanitair water kunnen opwarmen. Zo ziet u dat ook milieuvriendelijke opties om uw woning te verwarming het aanbod van NC-Therm verrijken!

DSC09277.jpg

DSC09224.jpg

Verwarming aanleggen kunt u nu ook zelf dankzij onze professionele begeleiding

Voor zij wiens voorkeur dan weer weggedragen wordt door vloerverwarming, bieden we zelfs de optie deze verwarming zélf aan te leggen, met niet alleen ons professioneel advies maar ook onze materialen ter beschikking gesteld. Of wat dacht u ervan uw thermostaat te kunnen bedienen via een app, via slechts enkele tikjes op de smartphone? Een andere mogelijkheid bestaat erin te kiezen voor de ruimtebesparende en uiterst efficiënte infrastructuur van een CLV-verwarmingssysteem, dat net om die reden regelmatig wordt aangewend voor de verwarming van appartementscomplexen. Dit systeem, dat via een dubbelwandige buis luchttoevoer en rookafvoer combineert, laat bovendien geen schadelijke stoffen vrij! 

Verwarming installeren vraagt om de juiste attesten, en die leggen we u met plezier voor

Maar net als voor de plaatsing van dit CLV-systeem zijn er ook voor de keuring en het onderhoud van uw centrale verwarming de nodige attesten vereist. NC-Therm is de bezitter van het CERGA-attest, dat u als klant de garantie biedt dat wij onze gasleidingen volgens de wettelijke normen aanleggen, waarna we deze onder druk testen en u meteen het keuringsattest kunnen overhandigen. Zo heeft u geen behoefte aan een externe keuringsfirma, en kunt u er zeker van zijn dat alles perfect in orde is! Dit geldt bovendien eveneens voor het nazicht van uw centrale verwarming, dat wettelijk verplicht is en wanneer u op gas verwarmt tweejaarlijks hoeft te gebeuren. 

Verwarming die op maar liefst één dag volledig geïnstalleerd en afgerond wordt!

Niet alleen onze strakke plaatsing en grondig onderhoud maken van ons uw meest betrouwbare partner in de regio’s Kruibeke, Sint-Niklaas, Beveren, Zwijndrecht, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Temse, Stekene en Moerbeke, ook onze andere oogmerken zijn ongeëvenaard op het gebied van verwarming. Zo leidt onze jarenlange samenwerking met vaste leveranciers er tevens voor dat we als installateur van uw verwarming ongelooflijk snel kunnen handelen, en uw volledige verwarmingsinstallatie af kunnen ronden in het tijdsbestek van maar liefst één dag! Dit gaat echter nooit ten koste van een perfecte afwerkingsgraad of een kwalitatieve invulling van uw verwarming: wij werken als verwarmingsinstallateur exclusief met topmaterialen van de merken Bosch en Vaillant, zodat een verwarming van NC-Therm een duurzame investering betekent!

Verwarming van de beste in het vak: NC-Therm draagt u altijd een (ver)warm(d) hart toe! 

Onze specialist terzake, Niels Coppen, is niet alleen de vriendelijkste all-round loodgieter te Waasland en omstreken, de glimlach waarmee hij zijn projecten aanpakt kunt u nu ook terugzien wanneer u beroep op hem doet om niet alleen uw verwarming, maar ook uw nieuwe badkamer te installeren. NC-Therm verzorgt nu namelijk, bovenop het keuren, onderhouden, herstellen en plaatsen van verwarmings-installaties, ook de meest prachtige, tot in de puntjes afgewerkte badkamerrenovaties. En zeg nu zelf, waar is het heerlijker vertoeven dan een prachtige badkamer die ook nog eens behaaglijk warm en knus is? 

DSC09298.jpg

DSC09415-bewerkt.jpg

Bel NC-Therm of maak een afspraak

NC-Therm is het professionele aanspreekpunt te regio Waasland en omstreken voor al uw verwarming en toebehoren. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, of spring spontaan binnen in onze showroom. Met verwarming van NC-Therm zult u nooit in de koude staan! We zijn steeds bereikbaar op +32 (0)32 46 20 08 en info@nc-therm.be.

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo