Blog

Terug naar overzicht

Wanneer wel en niet investeren in een slimme thermostaat?

pexels-william-fortunato-6140911.jpg

Je verwarming op voorhand, vanop afstand en op elk moment van de dag reguleren via je smartphone? De slimme thermostaat is daadwerkelijk een sign of the times. Of het ook echt loont om in het technologische snufje te investeren, hangt echter sterk van je persoonlijke verwarmingsstijl af. De specialisten van NC-Therm geven je hun oprecht advies!

Je bent voor je job haast altijd de baan op, reist veel of werkt onregelmatige uren? Dan is de flexibiliteit van een slimme thermostaat ongeëvenaard voor je dagelijkse comfort. Want waar je ook bent (in een taxi, op restaurant, in de fitness, …) en wanneer je ook wilt (tijdens je middagpauze, ’s nachts, …): zolang jij je gsm bij de hand hebt, kun je je verwarming à la minute instellen.

Dit alles blijft trouwens niet beperkt tot het bedienen van je installatie: met een slimme thermostaat kun je ook je energieverbruik perfect vanop afstand opvolgen. Zo kun je des te efficiënter inspelen op je energiekosten, en met slimme keuzes je wisselvallige verwarmingsschema optimaliseren.

Toch zijn we bij NC-Therm realistisch. Want hoe handig een slimme thermostaat ook is, de kans bestaat dat hij helemaal niet zo’n meerwaarde is voor hoe jij je leven leidt. Zo schiet het goedje zijn doel genadeloos voorbij wanneer je een vast dagschema met consistente uren hebt, en ten gevolge nog maar weinig kunt doen om energie te besparen.

Ten slotte is het mogelijk dat je huidige verwarmingssysteem zich simpelweg niet leent tot de connectie met een slimme thermostaat, of dat je een hekel hebt aan technologie. Toch hoef je je geen zorgen te maken: blijkt een slimme thermostaat niet je ding, dan hebben we bij NC-Therm tal van duurzame alternatieven in petto. Om jou blij te maken, en je huis lekker warm.

Neem gerust contact op voor jouw slimme thermostaat

Voor meer info over onze slimme thermostaat (of onze andere verwarmingsmogelijkheden) kun je dus gerust contact opnemen met onze expers. Wij zitten graag met je samen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Want je weet: ’t is altijd werm bij NC-Therm.

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo