Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven, van een rijwoning tot volledig appartementsgebouw, kan bij NC-Therm terecht voor de plaatsing van oerdegelijke verwarming en badkamers in zijn nieuwbouwproject. Als gerenommeerde firma bieden wij onze expertise aan in het hele Waasland, in een totaalpakket dat niets te wensen overlaat: zowel wat betreft de executie van je project als de klantenservice die daarmee gepaard gaat. Wij zijn jouw specialist in verwarming!

Dit totaaltraject vangen we aan met jou uit te nodigen voor een eerste persoonlijk samenzitten, zodat we op voorhand een goed beeld krijgen van jouw intenties en de verwachtingen die je koestert van NC-Therm. Zo kan jij jouw plannen doormailen, maar indien nodig bijvoorbeeld ook een bezoek ter plaatse brengen om de situatie in te schatten.

Op basis daarvan maken we een gedetailleerde warmteverliesberekening op volgens de EPB-normen, aan de hand waarvan we in een oogopslag weten welke verwarmingselementen geschikt zijn voor jouw project, en waar deze exact moeten komen. Daarbij ben je bovendien ook steeds welkom in onze prachtige toonzaal om daar - in een eerste stap - inspiratie op te doen voor jouw nieuwbouwproject. Al het bovenstaande gieten we vervolgens in een glasheldere offerte op maat, waarna we nogmaals met jou samenkomen om deze zorgvuldig te overlopen, zodat je tot in detail op de hoogte bent.

Plaatsing binnen één dag

Specialist in verwarming en sanitair

Aangezien wij ons specialiseren in totaalverwarming, zal het nodig zijn in je nieuwbouwproject ook zekere zaken, zoals isolatie, chape, vloering, etc., te outsourcen naar externe firma’s, met wie NC-Therm als vanzelfsprekend een nauw contact onderhoudt. Alleen door immers alle werkzaamheden in samenspraak op elkaar af te stemmen, kunnen we een eindresultaat garanderen dat de perfectie benadert.

Kwaliteit controleren

Tijdens de werkzaamheden van deze externe firma’s doet NC-Therm bovendien ook op regelmatige basis werfbezoeken, zodat we quasi als een tweede werfleider functioneren, en de kwaliteit controleren van de basis die voor ons gelegd wordt, waar wij later mee aan de slag moeten. Onze service, waarbij we consistent naar een hoogstpersoonlijk en nauw contact met de klant streven, strekt zich als zodanig uit van A, helemaal tot Z: de finale en hoogwaardige afwerking en het hangen van radiatoren.

Vloerverwarming

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo