Onderhoud

REGELMATIG ONDERHOUD VERPLICHT

Hoewel we in het dagelijks leven wel eens andere zaken prioriteit durven geven, is een grondig en regelmatig onderhoud van je verwarmingsinstallatie niet alleen cruciaal voor de langere levensduur (en dus ook het genot) ervan, het is ook wettelijk verplicht. NC-Therm staat je daarbij bij wanneer de tijd rijp is, en verleent je professioneel en op maat gemaakt advies van uitzonderlijke kwaliteit.

Gas of mazout

Nodige certificaten

Zo volstaat het bijvoorbeeld, wanneer je op gas verwarmt, om je installatie slechts tweejaarlijks te laten nakijken. Bij NC-Therm kun je op beide oren slapen dat dit onderhoud dan ook wordt uitgevoerd met de nodige certificaten in hand, waarop je blind kunt vertrouwen. Zo beschikken we bijvoorbeeld over het CERGA-attest, dat er garant voor staat dat we jouw gasleidingen naar wettelijke normen aanleggen.

Deze strikte inachtneming van de wettelijke normen en de fantastische kwaliteit waarmee we exclusief te werk gaan (van merken als Bosch en Vaillant), garandeert evenwel niet dat er nooit een gebrek zal opduiken bij uw verwarmingsinstallatie. NC-Therm staat in zo’n geval altijd onmiddellijk klaar om klanten uit de nood te helpen, en biedt, naast een grondig onderhoud, ook urgente hulp bij de herstellingen van nagenoeg alle merken.

Persoonlijke totaalservice

Niet alleen zorgen we in een mum van tijd voor de nodige wisselstukken, wij kunnen na reparatie ook meteen een test onder druk voor je uitvoeren, zodat je het goedkeuringsattest voor uw verwarming ook meteen in handen hebt. Dit alles maakt deel uit van de loyale en persoonlijke totaalservice die NC-Therm met brede glimlach voor je uitvoert over heel het Waasland. Want alleen wanneer onze klant 100% tevreden is, kunnen wij dat ook zijn!

Vloerverwarming

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo