Blog

Terug naar overzicht

Voor welke verwarming kies je in een appartementsblok?

pexels-chait-goli-1918291.jpg

We weten allemaal dat een huis tal van opties biedt wat verwarming betreft. Maar wat als je grotere plannen hebt, zoals bijvoorbeeld het neerplanten van een heus appartementsblok? Bij NC-Therm brachten we reeds tal van grote projecten tot een goed einde, en daarom onthullen we je vandaag onze favo verwarming voor appartementsgebouwen.

In een appartementsblok zit je, logischerwijze, met gemeenschappelijke delen. Daartoe behoren bijvoorbeeld de hal en de tuin, maar ook vaak het verwarmingssysteem. Geen alledaagse situatie dus, en daarom is het belangrijk dat je voor een kwalitatieve installatie kiest waarop alle bewoners kunnen vertrouwen. Wij geven je een kijkje in hoe we dit bij NC-Therm aanpakken.

Bij NC-Therm zijn we rotsvast overtuigd van de meerwaarde van een CLV-systeem. Een wat? Een Combinatie Luchttoevoer Verbrandingsgasafvoer. Dit is een installatie die bestaat uit slechts één enkele buis. Deze buis is dubbelwandig, en dat heeft zo zijn reden: Daar waar de binnenste buis vervuilende rookgassen afvoert, zorgt de buitenste buis voor de toevoer van verse lucht. Handig!

Dit systeem is volledig gesloten, waardoor schadelijke stoffen niet binnen kunnen glippen. En doordat de verwarmingsketels van de individuele units op maar één gemeenschappelijke buis worden aangesloten, wordt enig plaatsgebrek in de schacht zo perfect opgevangen. Niet in enkele appartementen, maar in het hele gebouw! De troeven stapelen zich dus op.

Maar wat ons écht over de streep trekt? Doen er zich problemen voor met de verwarming in één appartement, dan is énkel deze aangesloten installatie aan een herstelling of vervanging toe. Je hoeft dus niet àlle appartementen onder handen te nemen, maar kunt het gebrek doelgericht en efficiënt verhelpen. En dat is dan weer tijd- en kostenbesparend!

Bij een dergelijke installatie is het ten slotte belangrijk een professional onder de arm te nemen, met de nodige ervaring en kennis van zaken. NC-Therm is zo’n professional: wij beschikken over al de nodige attesten om jouw CLV-systeem volledig conform de voorwaarden te plaatsen. Zodat het niet alleen werm is bij NC-Therm, maar ook in elke individuele unit van je appartementsblok.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak of meer info!

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo