Blog

NC-Therm – De Vaillant installateur bij uitstek

NC-Therm heeft door de jaren een vruchtbare samenwerking opgebouwd met vaste leveranciers, die steunt op een even nauw persoonlijk contact als dat wat we graag met onze trouwe en tevreden klanten onderhouden. Vaillant is zo'n leverancier, en staat garant voor superieure kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn dan ook trotse installateur van het merk, en verzekeren u ervan dat u met een verwarmingsinstallatie van Vaillant en een plaatsing door NC-Therm er nooit koud bij zult zitten!

Uw verwarmingsspecialist in Oost-Vlaanderen

Een goede verwarming is vaak geen overbodige luxe in ons doorgaans koude land, en hoewel we meestal wel op het genot van een warme zomer kunnen rekenen, krijgen we het de rest van het jaar, en zeker in een standaard Belgische winter, toch behoorlijk koud. Voor een gedegen verwarmingsinstallatie kunt u dan ook terecht bij NC-Therm, uw warme en professionele verwarmingsspecialist in Oost-Vlaanderen.

NC-Therm verzorgt het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie

Een verwarmingsinstallatie geeft het meeste vruchten af wanneer u deze regelmatig aan een goed onderhoud onderwerpt. U heeft er vanzelfsprekend alle baat bij dat uw verwarmingsinstallatie zo lang mogelijk optimaal blijft functioneren, maar wist u bovendien dat zo’n onderhoud zelfs wettelijk verplicht is? Bij NC-Therm kunt u terecht voor het onderhoud en de herstelling van uw verwarmingsinstallatie, welk type of merk u ook heeft. 

Vloerverwarming plaatsen doet u zelf met behulp van NC-Therm

Vloerverwarming plaatsen kunt u aan een professional overlaten, of u kunt de handen uit de mouwen steken en zélf de vloerverwarming in uw woning aanleggen. Bij NC-Therm laten we geen kans onbenut om te voorzien in wat onze klant wilt, en daarom bieden wij beide opties aan, waarvan de respectievelijke resultaten vaak niet van elkaar te onderscheiden zijn! 

Installateur centrale verwarming en energiezuinige alternatieven

Installateur centrale verwarming nodig in de regio Waasland waarop u kunt vertrouwen? Iemand die u kan bijstaan, niet alleen in de plaatsing van uw centrale verwarming maar ook wanneer er zich een probleem of de nood aan onderhoud voordoet? NC-Therm heeft een uitstekende reputatie als de verwarmingsspecialist die het Waasland van de perfecte (centrale) verwarming voorziet, een naam die we ook voor u graag waar maken!

CV Ketel kopen is het veiligst bij verwarmingsspecialist NC-Therm

CV Ketel kopen ter vervanging van uw oude verwarmingssysteem, of op zoek naar dé perfecte installatie voor de verwarming van uw nieuwbouwwoning? NC-Therm is het meest betrouwbare aanspreekpunt voor al de verwarmingsmogelijkheden en -combinaties die u in gedachten heeft om van uw woning de perfecte habitat te maken. 

CV ketel onderhoud, herstelling en plaatsing: NC-therm is uw man!

CV ketel onderhoud op tijd en stond is noodzakelijk voor een blijvende goede werking van uw verwarmingsinstallatie, een taakje dat in de drukte van het huishouden helaas maar al te vaak verloren gaat, maar wel degelijk wettelijk verplicht is. Een dergelijke onderneming laat u best over aan een professional met kennis van zaken die onberispelijk werk aflevert. Zei er iemand NC-Therm? 

Verwarming met een energiezuinige werking? NC-Therm adviseert u!

Verwarming die naar behoren functioneert is de onmisbare spilfiguur voor een knus en comfortabel huis, en dient om net die reden niet alleen met vakmanschap geplaatst, maar ook goed onderhouden en indien nodig hersteld en gekeurd te worden. NC-Therm, voornamelijk actief in regio Waasland, is voor al deze zaken en meer uw loyale bondgenoot

Uw badkamer vernieuwen wordt een inspirerend project met NC-Therm

Uw badkamer vernieuwen is een onderneming waarnaar u met veel verlangen uit kijkt, maar waarvan de gedachte aan het omslachtige renovatietraject helaas voldoende is om u meteen de moed in de schoenen te doen zakken. Niet getreurd, want uw badkamer vernieuwen verloopt dankzij de uitstekende service van NC-Therm op (wc-)rolletjes

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo