Blog

Terug naar overzicht

NC-Therm – De Vaillant installateur bij uitstek

DSC09255.jpg

Met Vaillant achter de hand installeren wij enkel kwaliteit

Een verwarmingsinstallatie werkt het best als deze regelmatig op een grondig onderhoud kan rekenen, maar ontspringt daarom niet altijd de dans: soms kan het voorkomen dat uw verwarming voortdurend blijft uitvallen, ongewone geluiden maakt of u zelfs met een letterlijke koude douche verrast; om nog maar te zwijgen van het ontmoedigende energiefactuur dat u zal ontvangen wanneer uw verwarmingsketel niet meer naar behoren presteert

Tijd voor een nieuwe verwarmingsinstallatie dus! Bij NC-Thermen bieden we, als trotse installateur van het topmerk Vaillant, u verwarmingsketels aan van de beste kwaliteit. Met haar efficiënte condensatietechnologie kan Vaillant u namelijk helpen om 35% meer energie, en dus ook kosten, te besparen. Inderdaad, waar is Vaillant, samen met NC-Therm, je hele leven gebleven? 

Als Vaillant-installateur leveren wij uitsluitend topkwaliteit

De verwarmingsinstallaties van Vaillant installeren we in nieuwbouwwoningen, maar ook in renovatieprojecten, of wanneer u nood heeft aan een nieuwe installatie zonder verbouwingen. Om een professionele inschatting te maken van uw specifieke noden voor een zuinige en efficiënte verwarmingsinstallatie, komen we ter plaatse een kijkje nemen bij u thuis. Cruciaal daarbij is niet alleen dat we zorgvuldig naar uw wensen en voorkeuren luisteren en alle opmetingen tot in de puntjes nemen, maar ook dat we een gedetailleerde warmteverliesberekening uitvoeren. Aan de hand daarvan maken we een nauwkeurige offerte op voor u om goed te keuren, waarna we uw bestelling plaatsen en samen met u de plaatsing plannen. Deze voeren we uit binnen slechts één dag! Bovendien nemen we ook de afbraakwerken van de oude ketel voor onze rekening: NC-Therm verzorgt een totaalservice waar je het warm van krijgt, op z'n minst.  

Vaillant staat garant voor een superieure verwarming

Bij NC-Therm dragen we kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel, we zijn immers gerenommeerd en trots Vaillant installateur om een reden. Vaillant biedt namelijk de meest veilige en duurzame verwarmingsketels aan op de markt, die lang meegaan en bovendien energiezuinig werken. Wij garanderen vervolgens van onze kant een steengoede service en levering waarop u kunt rekenenHet NC-team bestaat uit leden die stuk voor stuk bijzonder vakkundig en ervaren zijn, met een brede allround kennis en toegespitste specialisatie in verwarming. We zijn dan ook steeds de meest recente technieken meester, en passen deze graag toe om aan de noden van onze klant tegemoet te komen.

Door onze jarenlange samenwerking met een betrouwbare partner als Vaillant zijn we bij NC-Therm dan ook steeds in staat om niet alleen vliegensvlug te werk te gaan, maar in het voordeel van onze klant ook de prijs enigzins te drukken. En mocht onze hoedanigheid als officiëel Vaillant-installateur nog niet voldoende zijn om u onze professionaliteit aan te tonen, dan drukken we u op het hart dat we onze werkzaamheden uitvoeren in het bezit van het CERGA-attest. Dit staat er namelijk voor dat we uw verwarmingsinstallatie tot in de puntjes installeren én onderhouden volgens de wettelijke normen. Zo kunnen we bijv. uw leidingen en dergelijken zelf testen, en u daarvan meteen een keuringsattest overhandigen, zodat u dankzij NC-Therm nooit beroep hoeft te doen op externe instanties.

Vragen over de aankoop van Vaillant? 

Heeft u brandende vragen of nood aan warm advies over het soort verwarming dat u behoeft? Weet u niet welke ketel van Vaillant u moet kiezen? Wij geven u professioneel advies en geven antwoord op al uw vragen. Kortom: we laten u niet in de kou staan. U kunt mailen naar info@nc-therm.be of bellen naar +32 (0)32 46 20 08 voor een afspraak.

DSC09273.jpg

DSC09449-bewerkt.jpg

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo