Verwarming

Uw centrale verwarmingsspecialist

Wanneer je eraan denkt een CV-ketel te kopen is het aangeraden je goed te informeren over wat nu juist de meest energiezuinige, profijtelijke verwarmingsoptie is voor jouw specifieke woning. Of deze nu een nieuwbouw is of onder de reconstructie van een renovatie, wij brengen graag ter plaatse een bezoekje om jouw persoonlijke behoeften in kaart te brengen, en je op basis daarvan professioneel advies te verlenen.

Zo denken wij proactief mee met wat voor ketel zich het meest efficiënt toont om jouw huis te verwarmen, zonder dat je hiervoor torenhoge kosten moet betalen. Een cruciaal onderdeel is dan ook de nauwkeurige warmteverliesberekening die we, na een deskundige inschatting en opmeting, voor jou opmaken, aan de hand waarvan we je een gedetailleerde offerte voorleggen binnen de grenzen van jouw budget.

Het weloverwogen uitkiezen van je verwarmingsketel is namelijk ook essentieel wat betreft het onderhoud van je centrale verwarming: verwarm je op gas, dan worden je gasleidingen idealiter aan een tweejaarlijkse controle onderworpen.

Plaatsing binnen één dag

Plaatsing binnen één dag

Bovenop dat wij, binnen het tijdsbestek van één dag bovendien, kwalitatieve verwarmingsinstallaties realiseren met exclusief topmerken als Bosch en Vaillant, beschikken wij ook over het CERGA-attest, dat erover waakt dat wij jouw gasleidingen naar wettelijke norm aanleggen. Vervolgens onderwerpen we jouw ketel aan een test onder druk, waarna je meteen het attest van goedkeuring ontvangt.

De beste service krijgt u bij NC-Therm

NC-Therm verzorgt al de voorbereidende werken voor jouw centrale verwarming, zodat de enige taak die nog overblijft het ontzegelen van de teller door de netbeheerder is. Na plaatsing nemen we bovendien graag persoonlijk de tijd om je het gebruik van je nieuwe installatie in detail uit te leggen. Duikt er evenwel een probleem op met je CV-ketel, staat NC-Therm altijd klaar om deze te herstellen en meteen te keuren, of zelfs binnen afzienbare tijd te vervangen door een alternatieve verwarmingsoplossing.

Moge dit alles, alsook de nauwe band die we koesteren met onze vaste leveranciers, getuigen van onze betrouwbaarheid en persoonlijke aanpak, maar ook onze grenzeloze toewijding naar de klant toe. Dankzij onze service, die even warm is als de installaties die we plaatsen, zul je nooit een dag in de koude doorbrengen!

Vloerverwarming

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo