Verwarming

Dé verwarmingsspecialist

Wij plaatsen verwarmingsinstallaties in nieuwbouwwoningen of bij renovatiewerken en komen graag ter plaatse een kijkje nemen. De eerste stap op weg naar een energiezuinige en efficiënte verwarmingsinstallatie is het opmaken van een gedetailleerde warmteverliesberekening. Aan de hand van jouw wensen en de mogelijkheden wordt vervolgens een voorstel uitgewerkt. Wij denken proactief met je mee.

Wil je de thermostaat kunnen bedienen via een app? Kies je voor mazout of gas? Is er een schouw voorzien? Wil je beneden vloerverwarming en boven liever radiatoren? We leggen je graag alle opties uit en bekijken wat het best past bij jouw situatie en woning. Het is ook mogelijk om alternatieve energiebronnen te koppelen aan je verwarmingsinstallatie, zoals een zonneboiler of warmtepomp.

Weet je niet welke ketel je moet kiezen? Wij geven professioneel advies.
NC- Therm plaatst enkel de kwaliteitsmerken Bosch en Vaillant en zorgt voor een strakke en nette afwerking.

Plaatsing binnen één dag

Plaatsing binnen één dag

Na de goedkeuring van de offerte, wordt de bestelling geplaatst en de plaatsing gepland. Wij plaatsen jouw verwarmingsinstallatie binnen één dag! We nemen ook de afbraakwerken van de oude ketel voor onze rekening. Je zit dus nooit zonder verwarming.

Na de plaatsing nemen we graag de tijd om je het gebruik van je nieuwe installatie in detail uit te leggen. Je zal precies weten waar elk knopje voor dient. Ook de app en domotica worden toegelicht, indien dit van toepassing is.

Vloerverwarming

Je kan de professionele plaatsing van je verwarming, zowel in een nieuwbouwwoning als bij renovatiewerken, volledig aan ons toevertrouwen. We starten met het opstellen van een gedetailleerd legplan voor de vloerverwarming. Samen bekijken we hoeveel kringen er nodig zijn om je volledige woning comfortabel te verwarmen.

Of je kan zelf een groot deel van dit werk doen, zo bespaar je immers kosten. We hebben heel wat ervaring met het leggen van vloerverwarming en deze kennis willen we graag delen met zelfplaatsers. We helpen je dus graag even op weg en tonen met plezier de kneepjes van het vak. We komen dan langs om samen het begin van de kringen voor je verwarming te leggen. Het is zelfs mogelijk om professioneel werkmateriaal van ons te gebruiken, mits de betaling van een kleine waarborg. De overschot van de buizen nemen wij terug.

Vloerverwarming

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo