Vloerverwarming

Professionele vloerverwarming

De professionele plaatsing van je verwarming kun je, zowel in een nieuwbouwwoning als bij renovatiewerken, volledig toevertrouwen aan NC-Therm. We voeren de plaatsing van jouw vloerverwarming integraal uit, en starten daarbij met een bezoekje aan je huis en het opstellen van een gedetailleerd legplan daarvoor: samen bekijken we hoeveel kringen er nodig zijn om jouw volledige woning snel en efficiënt te verwarmen. Aan de hand van dit contact toetsen we jouw persoonlijke criteria en situatie af, maken we een grondige warmteverliesberekening en leggen we je een nauwkeurig voorstel voor.

Als aanbieder van klassieke, maar ook alternatieve, energiezuinige warmtebronnen, kan NC-Therm jouw aangelegde vloerverwarming bovendien aan milieuvriendelijke opties koppelen, die een hoop minder CO2 uitstoot, of een warmtepomp, die energie put uit de omgevingselementen. Als vooruitstrevend bedrijf zijn wij immers steeds up-to-date met de laatste nieuwe technieken, en streven we ernaar, in ons proactief meedenken met de klant, deze altijd toe te passen, om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen.

Plaatsing binnen één dag

Zo is het bijvoorbeeld allesbehalve noodzakelijk je vloerverwarming door te trekken naar alle vertrekken van je huis, en kun je deze perfect alleen op je boven- of benedenverdieping implementeren. Of wat dacht je van de mogelijkheid je thermostaat te bedienen met behulp van de laatste innovatieve en handige snufjes, zoals een app of domotica, om vanop afstand en op voorhand je woning te verwarmen?

Dat NC-Therm een exceptionele ervaringsdeskundigheid en hoogwaardige afwerking aanwendt bij de installatie van vloerverwarming, wil niet zeggen dat dit alleen voor professionals is weggelegd. Wij hebben namelijk het volste vertrouwen in onze klant, en bieden een kostenbesparende doe-het-zelf-formule aan: welwillende zelfplaatsers kunnen op NC-therm rekenen voor een schat aan deskundig advies en een terbeschikkingstelling (mits kleine waarborg) van de nodige professionele materialen.

Uw expert in de plaatsing van vloerverwarming

Concreet komen we langs om samen met jou het begin van de kringen voor je verwarming te leggen, en nemen we naderhand het overschot aan buizen ook weer mee terug. Bovendien plaatsen we bij NC-Therm niet alleen vloerverwarming, maar zijn we ook toonaangevend op het gebied van herstellingen, keuringen en onderhoud, met steeds de juiste attesten en expertise in pacht.

Deze alomvattende service voeren we bovendien uit met niet alleen exclusieve kwaliteitsmaterialen (zoals Bosch en Vaillant), maar ook binnen de tijdspanne van maar liefst één dag, inclusief de afbraak en afvoer van je oude verwarming. NC-Therm werkt bovendien niet alleen vliegensvlug, maar doet dit ook met een hoogstpersoonlijke touch, warme glimlach en oprecht contact met de klant.

Vloerverwarming

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo