Over ons

De verwarmingsspecialist

Dé verwarmingsspecialist

NC- Therm werd opgericht door Niels Coppen, een ervaren allround loodgieter, die zich gaandeweg specialiseerde in verwarming. Je kan bij ons terecht voor plaatsing en onderhoud van je verwarmingsinstallatie. We hebben ook heel wat ervaring met het leggen van vloerverwarming. Deze kennis willen we graag delen met zelfplaatsers. Wanneer je zelf je vloerverwarming wil leggen, helpen we je graag op weg. We tonen je met plezier de kneepjes van het vak en stellen ons materiaal ter beschikking.

GASLEIDING en CLV

We behaalden het CERGA-attest. Dit betekent dat wij de gasleiding leggen volgens de wettelijke normen. Vervolgens wordt deze door ons getest onder druk en je ontvangt meteen het keuringsattest.
Je hoeft dus geen beroep te doen op een externe keuringsfirma. Wij mogen alle voorbereidende werken uitvoeren, zodat de netbeheerder alleen de teller nog hoeft te ontzegelen.

We zijn erkend plaatser van CLV-systemen. Deze gecombineerde rookgasafvoer- en luchttoevoersystemen worden voornamelijk in appartementsgebouwen geplaatst.

Gasleiding en CLV
Professionaliteit

PROFESSIONALITEIT

NC- Therm staat voor professionaliteit en is intussen uitgegroeid tot dé verwarmingsspecialist van het Waasland. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en werken enkel met kwalitatieve materialen. Door een jarenlange samenwerking met onze vaste leveranciers kunnen we snel en goed werk leveren aan scherpe prijzen.

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...

We maken graag eens persoonlijk kennis om jouw project te bespreken.

  Bezig met verzenden...
Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo