Blog

Terug naar overzicht

Energie besparen? Check je verwarmingsinstallatie

young-woman-with-red-cup-hot-drink-cozy-red-sweater-is-resting-couch-home-copy-space.jpg

Een warm huis en een lage energierekening: dat zijn twee zaken die we bij NC-Therm maar al te graag horen. Als specialist in energiezuinige en alternatieve verwarmingstechnieken, geven we jou vandaag dan ook onze grootste tip mee om dat bedrag op je energiefactuur naar beneden te trekken. 

We blijven onze energiekosten graag de baas, en dat is bij NC-Therm niet anders. Vaak besteden we dus extra aandacht aan hoe we op dagelijkse basis met onze energie omgaan: We beperken ons warmwaterverbruik bijvoorbeeld door minder lang te douchen of letten erop dat we de verlichting niet onnodig laten branden. Maar wat we al eens over het hoofd zien, is het nakijken van onze verwarmingsketel. Aha!

Heb je een verouderde verwarmingsinstallatie, dan kan je energieverbruik op jaarbasis immers behoorlijk oplopen; en daar hangt, helaas, een prijskaartje aan vast. Voordeliger én slimmer is het dus om je verwarming met regelmaat te laten nakijken door een specialist. Bij NC-Therm staan we in voor het onderhoud van je verwarming, én informeren we je uitgebreid over het rendement ervan. Is je installatie aan vervanging toe? Wij weten het je te zeggen!

Toch niet 100% overtuigd van de noodzaak van een nieuwe verwarming? Met een nauwkeurige warmteverliesrekening, die we bij jou ter plaatse uitvoeren, kijken we waar jij met je installatie op kunt besparen. Zo geven we jou real-time inzicht in je persoonlijke situatie én in de diverse stappen die je kunt ondernemen. Heb je alsnog een nieuwe verwarming in gedachten? Dan bekijken wij welke verwarmingstechniek het beste past bij je woning en levensstijl.

Je ziet: bij NC-Therm doen we niets liever dan jou volledig ontzorgen op het gebied van verwarming. Zodat jij een lekker knus huis hebt, en geen zorgen aan je hoofd; noch hoge bedragen op je energiefactuur. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We overlopen graag samen met jou de mogelijkheden!

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Zou je bovenop je verwarmingsinstallatie bovendien graag in zonnepanelen investeren? Dan nemen wij deze op in je offerte en werken we hiervoor samen met een externe partner. Bij ons kun je terecht voor het totaalplaatje!

Contact opnemen

Wil ook jij duurzaam en energiezuinig verwarmen?

Wil jij je woning of bedrijf op de meest energiebesparende manier verwarmen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Contact opnemen

Cerga - logo
Vlaanderen - logo
Cedicol - logo
VCA - logo
Gas - logo